Go Back   CurseForge Forums > Official Addon Threads > General AddOns
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

General AddOns Authors, post your release ready addons here to get feedback or just to let everyone know about it.

Reply
 
Thread Tools
Old 10-27-2008   #511
Whitetooth
Full Member
 
Whitetooth's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 120
Default Re: RatingBuster

Quote:
Originally Posted by Shadoweric View Post
Not sure if this is an issue with RatingBuster or EquipCompare, but I cannot get the stat totals to show on the second item - that's the equipped item in other words. Not at home right now, but I think it prevents me from seeing stat differences from RB (might be wrong on that, I'd have to check). Using the latest EquipCompare from wowinterface (2.13) and latest RB alpha build.
I also use EquipCompare 2.13, but I have no problems.
Whitetooth is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2008   #512
Whitetooth
Full Member
 
Whitetooth's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 120
Default Re: RatingBuster

Quote:
Originally Posted by CricriLolol View Post
There is the same problem (aeon0815) with spellpower and the french version.

I'd like to update the frFR locales but i am not sure what i have to change in StatLogic-1.0.lua to make it work.

Can anyone help ?
Type /sldebug in game and mouse over an item that has incorrect parsing, StatLogic will spit out the parsing results for each line in the item, those colored red are patterns not found.

You can use an addon with chat copy function (Chatter or Prat 3.0) to copy the debug text and post them here if you are not sure how to fix it.
Whitetooth is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2008   #513
OttoDeFe
Amazing Member
 
OttoDeFe's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: The Pacific North Wet
Posts: 1,768
Default Re: RatingBuster

I'm seeing this if I mouse over items in the bank, AutBar, etc:

Quote:
...ns\RatingBuster\libs\TipHooker-1.0\TipHooker-1.0.lua:193: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got nil)
[C]: ?
[C]: ?
...ns\RatingBuster\libs\TipHooker-1.0\TipHooker-1.0.lua:193: in function <...ns\RatingBuster\libs\TipHooker-1.0\TipHooker-1.0.lua:188>
[C]: in function `SetBagItem'
Interface\FrameXML\ContainerFrame.lua:673: in function `ContainerFrameItemButton_OnEnter'
Interface\AddOns\Combuctor\item.lua:242: in function `UpdateTooltip'
Interface\FrameXML\GameTooltip.lua:171: in function `GameTooltip_OnUpdate'
[string "*:OnUpdate"]:1: in function <[string "*:OnUpdate"]:1>
[C]: ?
Not sure if it's them or a recent change in RatingBuster. It has shown up in the last couple days.
__________________
He's an ex in my eyes;
He's the death of a cartoon.
--Granthm
OttoDeFe is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2008   #514
Whitetooth
Full Member
 
Whitetooth's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 120
Default Re: RatingBuster

Quote:
Originally Posted by OttoDeFe View Post
I'm seeing this if I mouse over items in the bank, AutBar, etc:
Not sure if it's them or a recent change in RatingBuster. It has shown up in the last couple days.
I have no idea how to reproduce this error.
Whitetooth is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2008   #515
OttoDeFe
Amazing Member
 
OttoDeFe's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: The Pacific North Wet
Posts: 1,768
Default Re: RatingBuster

NVM...

It was some weird thing between tiphooker, statlogic and Mounted. I came here because RatingBuster uses them primarily in my UI. It's been resolved.

Sorry for the trouble!@
__________________
He's an ex in my eyes;
He's the death of a cartoon.
--Granthm
OttoDeFe is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2008   #516
CricriLolol
Newbie
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 2
Default Re: RatingBuster

Quote:
Originally Posted by Whitetooth View Post
Type /sldebug in game and mouse over an item that has incorrect parsing, StatLogic will spit out the parsing results for each line in the item, those colored red are patterns not found.

You can use an addon with chat copy function (Chatter or Prat 3.0) to copy the debug text and post them here if you are not sure how to fix it.
That worked ! I had to add

["augmente la puissance des sorts de"] = {"SPELL_DMG", "HEAL"},

in the statLogic file, frFR part and now it converts spellpower to healing correctly.

Awesome, many thanks for your answer.
CricriLolol is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2008   #517
Ringthane
Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 19
Default Re: RatingBuster

Quote:
Originally Posted by OttoDeFe View Post
NVM...

It was some weird thing between tiphooker, statlogic and Mounted. I came here because RatingBuster uses them primarily in my UI. It's been resolved.

Sorry for the trouble!@
How did you resolve the error? I'm getting something similar:

Quote:
Interface\Addons\RatingBuster\libs\TipHooker-1.0\Tiphooker-1.0.lua:193: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got nil)
I'm getting this every time I loot something or mouse over Autobar and such.
Ringthane is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2008   #518
Greywind
Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 267
Default Re: RatingBuster

I'm getting that error too and i cant seem to resolve it either >.<
Greywind is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2008   #519
ManniAT
Full Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 189
Default Re: RatingBuster

I don't get a lua error.
But if I compare (move mouse over) an item that is bound to one hand it alway shows the shield hand item to compare.
No matter if it is an main hand or a shield hand item.
If I empty the shild hand - it shows mainhand (no matter if the item is s or m)
ManniAT is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2008   #520
Whitetooth
Full Member
 
Whitetooth's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 120
Default Re: RatingBuster

Quote:
Originally Posted by Ringthane View Post
How did you resolve the error? I'm getting something similar:
I'm getting this every time I loot something or mouse over Autobar and such.
If you can tell me how to reproduce this error starting with an empty addon folder and only adding the addons that are needed to get this error, I will be able to fix it.
Whitetooth is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:22 AM.