Go Back   CurseForge Forums > World of Warcraft > Need Help?
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Need Help? Come here for your miscellaneous requests for assistance related to this game's projects.

Reply
 
Thread Tools
Old 12-27-2013   #1
flow0284
Newbie
 
flow0284's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 4
Default Postal problem

Hi I'm working to update the WoWAddon Postal to with the new Crossrealmpost.

All the Database thinks are done and I'm able to send mail on the same realm and cross realm but when I type the name of a char that i will send mail then I get this LUA Error:

Quote:
Interface\FrameXML\AutoComplete.lua:227: attempt to index field '?' (a nil value)
Interface\FrameXML\AutoComplete.lua:227: in function `AutoComplete_UpdateResults'
Interface\FrameXML\AutoComplete.lua:185: in function `AutoComplete_Update'
Interface\AddOns\Postal\Modules\BlackBook.lua:237: in function <Interface\AddOns\Postal\Modules\BlackBook.lua:235 >
(tail call): ?
Interface\FrameXML\AutoComplete.lua:317: in function `AutoCompleteEditBox_OnTextChanged'
[string "*:OnTextChanged"]:1: in function <[string "*:OnTextChanged"]:1>

Locals:
parent = SendMailNameEditBox {
0 = <userdata>
autoCompleteParams = <table> {
}
autoCompleteContext = "mail"
addHighlightedText = true
}
text = "Gurgi"
cursorPosition = 5
self = AutoCompleteBox {
0 = <userdata>
attachPoint = "BELOW"
parent = SendMailNameEditBox {
}
selectedIndex = 0
maxHeight = 69.999980926514
}
attachPoint = "BELOW"
realmStart = nil
The file named "AutoComplete.lua" is a Blizzard internal lua.

When this Error appears the Blizzard AutoComplete Frame isn't shown.

My new BlackBook.lua: http://pastebin.com/Cw5A7ush
The Last Postal w/o Crossrealmpost: http://www.curse.com/addons/wow/postal

Last edited by flow0284; 12-28-2013 at 01:37 PM.
flow0284 is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2014   #2
flow0284
Newbie
 
flow0284's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 4
Default Re: Postal problem

No one any idea?
flow0284 is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2014   #3
Devilone
Newbie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2
Default Re: Postal problem

you forgot this , ... after utf8Position

at line 235 and 237
Devilone is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2014   #4
flow0284
Newbie
 
flow0284's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 4
Default Re: Postal problem

Oh thats right but the error comes again when I entered a alts name and try to correct it with backspace
Quote:
1x Interface\FrameXML\AutoComplete.lua:227: attempt to index field '?' (a nil value)
Interface\FrameXML\AutoComplete.lua:227: in function `AutoComplete_UpdateResults'
Interface\FrameXML\AutoComplete.lua:185: in function `AutoComplete_Update'
Interface\AddOns\Postal\Modules\BlackBook.lua:237: in function <Interface\AddOns\Postal\Modules\BlackBook.lua:235 >
(tail call): ?
Interface\FrameXML\AutoComplete.lua:317: in function `AutoCompleteEditBox_OnTextChanged'
[string "*:OnTextChanged"]:1: in function <[string "*:OnTextChanged"]:1>

Locals:
parent = SendMailNameEditBox {
0 = <userdata>
autoCompleteParams = <table> {
}
autoCompleteContext = "mail"
addHighlightedText = true
}
text = "Altsname"
cursorPosition = 6
self = AutoCompleteBox {
0 = <userdata>
attachPoint = "BELOW"
parent = SendMailNameEditBox {
}
numResults = 0
selectedIndex = 0
maxHeight = 69.999980926514
}
attachPoint = "BELOW"
realmStart = nil

Last edited by flow0284; 02-07-2014 at 03:53 PM.
flow0284 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
crossrealm, post, postal, wow


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:45 AM.